| tek geçerim bu şarkıyı.... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ejmbo_92 Admin
| Konu: tek geçerim bu şarkıyı.... Ptsi Mayıs 28, 2007 9:14 pm | |
| sonunda bitti galiba görüyorum, içinde can çekişlerini duyuyorum, sözlerin çok acıtıyor ölüyorum, keşke baştan söyleseydin gidiyorum, nasılsa koymaz sana biliyorum... kalbime gömerim o zaman, unutup da silerim o zaman, alt tarafı aşk bunun işte, wazgeçilmez misin amaan.. sana ne ki ağlıyorsam, deli gibi istiyorsam, hala seni seviyorsam, sana ne anlamıyorsan... yalanmış demek herşeyin bilemedim, saklamışsın nefretini göremedim, olmayınca olmuyor sen sevevmedin, yazılmış kadere ayrılık silemedim, ALIŞTIM ZOR OLSA DA KABULLENDİM... | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Ptsi Mayıs 28, 2007 9:15 pm | |
| KİMİN SÖLEDİĞİNİ YAZMAYI UNUTMUŞUM GÖKÇE KIRGIZ&EMRE ALTINEL\KALBİME GÖMERİM O ZAMAN | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Salı Mayıs 29, 2007 5:18 pm | |
| bunu da [Part 1] Oh baby can't you see I need you, come with me Something is telling me that you be the way I do I want you close to me My heart is telling me I hate the fact that I love you I feel blue [Bridge] And you know I'm (in) love with you I always think about you Baby I be going crazy cause I'm missing you [Chorus 2x] Can't you see we were meant to be, baby I want to be with you baby Oh baby can't you see I need you now [Part 2] Now that I think about it The love and times we shared How can I make it right I just wanna go back again There's something I can do There's something I can say Don't make you change your mind Just let me know if I could stay [Bridge] And you know I'm (in) love with you I always think about you Baby I be going crazy cause I'm missing you [Chorus 2x] Can't you see we were meant to be, baby I want to be with you baby Oh baby can't you see I need you now [Rap] Now when I'm reminiscing of all the things we used to do I realize I still love you baby blue And I'm waiting for you to come back To put my life back on the track The flashbacks of you and me together make me wanna spend my life with you forever and ever and none make you run from me Baby I'm here for eternity [Chorus 4x] Can't you see we were meant to be, baby I want to be with you baby Oh baby can't you see I need you now | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| |
| |
ejmbo_92 Admin
| |
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Çarş. Haz. 06, 2007 7:06 pm | |
| | |
|
| |
ceren
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Perş. Haz. 07, 2007 4:05 pm | |
| benimde war bi şarkım tek geçicek kadar sewmiyorum ama güzel https://www.youtube.com/watch?v=PAzMjJcvFaM&mode=related&search=
yağmur Korkmuyorum artık senden gece Kormuyorum hiç karanlık Üzerime gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem
Kormuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç kormuyorum Yüreğime vur vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem
Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri baş ucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yapmur Vur yüzüme vur yüzüme
Saçlarında nefesin yerine yağmur Dudağımda duduağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme hadi vur yüzüme dinleyiin | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Perş. Haz. 07, 2007 4:09 pm | |
| güzel gerçekkten ama bu cemadrianın yüzü yanıkmıymışş daha ben izlerken farkettim | |
|
| |
ceren
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Perş. Haz. 07, 2007 4:15 pm | |
| bilmiyorum klip olarak izlemedim zaten | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Perş. Haz. 07, 2007 5:22 pm | |
| hımm | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Cuma Haz. 08, 2007 5:47 pm | |
| ben şu sıralar yağmura kafayı taktım kusura bakmayın | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Cuma Haz. 08, 2007 5:53 pm | |
| teoman-yağmur Dayanmak zormuş meğer Sonu belli oyunlara Reddetmeye gücün yoksa eğer
Oysaki özgürlüğü seçmek Başka vücütlar sevmek Bir şehri tam kalbinden Beyninden vurup gitmek Var aklımda bir yağmur Çok uzaklardan çağırıyor Gelirsen severim diyor
Yağmur yağmur çok uzaklardan Çağırıyor gelirsen severim diyor
Her maske birşey söyler Nefretler sevgiler Bırak artık sevmiyorsan eğer
Oysaki özgürlüğü seçmek Başka vücütlar sevmek Bir şehri tam kalbinden Beyninden vurup gitmek Var aklımda bir yağmur Çok uzaklardan çağırıyor Gelirsen severim diyor
Yağmur yağmur çok uzaklardan Çağırıyor gelirsen severim diyor | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Cuma Haz. 08, 2007 5:55 pm | |
| neslihan-yağmurun hikayesi Yağmurlu bir günde uyandım her şeye Yağarken anlattı çoğu hikaye İçim yanarken yalanlar içinde Yağan kar olsa bile nafile
Yağ yağmur deli deli her yere Es rüzgar fark etmez gel gönlüme Değsin ne varsa soğuk tenime İnsandan fazlamı zarar gelir be İnsandan daha mı zarar gelir be
Yağmur bile ağladı benimle Kıyamadı götürdü seliyle Dedim bakmam artık ben o yüzlere Dedi derdin insanken nafile
Bir gün uyandım mevsim bahardı yazdı Herkes bir renge boyanmıştı gerçek sandım Yalanlar ! geldi Eylüller, Ekimler,Kasımlar Yağdı yağmurlar herkes gerçek rengine boyandı İnanamadım yağmurlarla ağladım | |
|
| |
ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: tek geçerim bu şarkıyı.... Cuma Ağus. 03, 2007 2:10 pm | |
| emre aydın-hareket vakti
is karası gibiyim o temiz ellerinde dil yarası gibiyim o masum sözlerinde kal deme hiç bunu benden isteme sus bu gece bana aşktan sakın hiç bahsetme dur bu gece bana dokunma beni delirtme sana boşuna umut vermek istemem
çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince
mum gibiyim senin ışıl ışıl o gözlerinde kum gibiyim uçsuz bucaksız o çöllerinde kış gibiyim yakan yaz güneşinde hırsız gibiyim kadehteki o ruj izlerinde dil gibiyim yanağındaki o beninde kal deme hiç bunu benden isteme
çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerde bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal ben misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince
çağıran bir şeyler var hep beni uzak şehirlerden bana ait birşeyler var o sert gülüşlerde
sen yine olduğun gibi kal benim için sakın değişme giderim bugün ha yarın hareket vakti gelince sen yine olduğun gibi kal misafirim bu şehirde bir el sallarsın yeter hareket vakti gelince | |
|
| |
| tek geçerim bu şarkıyı.... | |
|