| 9-B SINIFI scorpion9107 |
|
| pinhani | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ejmbo_92 Admin
| Konu: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:24 pm | |
| ben nasıl büyük adam olucam görmezdim önümü görmezdim okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım koştum dere tepe aştım dolaştım kimin uğruna.... ne uğruna....... herkez köşesini kapmış,iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirirmi acaba... sevmezdim okulu sevmezdim okudum yıllarca hep okudum okumaktan boynumu büktüm yoruldum bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim denemekle olmadı zaten yenildim kimin uğruna...... ne uğruna......... herkez köşesini kapmış,iyi ama ben nası büyük adam olucam bir tek seni bana çok gördü dünya iyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
ben nası büyük adam olucam... (x3)
En son tarafından Cuma Haz. 01, 2007 6:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:24 pm | |
| beni al Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan geriye ne kalırdı yaşananları atsan seni bir daha yaşamak isterim aslında
beni al kucağına, elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına, elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al
Biraz önce uyurken seni koynuma aldım dudağından öperken uykudan uyandım sana böyle uzakken seni bir daha sevdim yanına gelebilsem bir daha dönmezdim
beni al kucağına, elini belime sar beni almadığın an üşürüm sabaha kadar beni al kucağına, elimi beline sar beni almadığın an ölürüm beni al
beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar
En son tarafından Cuma Haz. 01, 2007 6:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:25 pm | |
| dön bak dünyaya Yalnız kaldıysan , kalkıp pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
Herkes gitmişse , sakince arkana dön bir bak Dostun kalmış mı , aşkın solmuş mu Dön bak dünyaya , dön bak dünyaya
Bir sonbahar kadar yalnız , bir kış kadar savunmasız Ya da ilkbaharsan , yolun başındaysan
Asla vazgeçme , kalkıp da pencerenden bir bak Güneş açmış mı , yağmur düşmüş mü Dön bak dünyaya
En son tarafından Cuma Haz. 01, 2007 6:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:25 pm | |
| istanbul'da yol kenarında oynayan çocuklar gibi topum kaçtı bugün yola evin önünde sulanmayan çiçekler gibi başım düştü saksıma
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan
kaçamayıp da saklanan kedicikler gibi sığındım senin sıcaklığına sevemiyorsan istanbulu benim gibi kaçalım yine bozkırlara
istanbulda kimim var , kimin için bu toz duman istanbulda neyim var , ne kaldı ki kalabalıktan
yere düşünce kırılmayan bir oyuncak gibi alıştım ben yuvarlanmaya
En son tarafından Cuma Haz. 01, 2007 6:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:26 pm | |
| gözler anlatır belki son defa, belki yillardan sonra sirlar icimde, korkarim anlatmaya ask alir beni, kandirir beni kucuk bi cocuk gibi
sen guzel kadin, hic mi mutlu olmadin hic mi sevmedin, hep mi yarim kaldin belki bilmeden bekledin beni beni sana kader getirdi
icimden gecen senin icinden gecer mi nasil saklarim seni ne cok sevdigimi benim icimden gecen senin icinden de gecer mi ama nasil saklarim seni ne cok sevdigimi
sozler az kalir, caresiz kalir gozler anlatir, aski gozler anlatir | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:27 pm | |
| hele bi gel içinden geleni söyle , kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin , hüzünler seni bulur bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat , masaldır benim için
hele bi gel , uzaklar sana gelir sen hele bi gel , bütün dertler bitiverir hep seni bulur , uzun zor sıkıcı günler yazık olur , hadi gel kurtar bizi | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:27 pm | |
| seni bana anlatırlar Yaşandığından farklıdır, keyif içinde saklıdır o her zaman gülen yüzü ,bazen hüzünlü bi şarkıdır...
Karşımda geç kalmış yıllar, arkamda bir çok aşkım var rastgeldiğim tüm insanlar seni bana anlatırlar... mmm...
Göründüğünden de güzelsin, niye dışımda gezersin içimdeki sensizliği sen başlatır sen bitirirsin...
Aklımda kör başlangıçlar, hepsinde senden birşey var geç yattığım bütün akşamlar seni bana anlatırlar.... mmm...
Küçük sitemler ettin bazen Bazen kelimelerle af diledim senden O kadar memnunum ki bana gelmelerinden Belki hiç belli etmem ama Dünyanın en mutlu erkeğiyim ben Yanındayken...
Yaşandığından farklıdır Tadı baldan da tatlıdır O her zaman gülen yüzü Bazen hüzünlü bi şarkıdır mmm... | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:28 pm | |
| unutuldular Su verdiğin çiçekler,küçük bahçemi süsler Şimdi bütün güller susuz ve kimsesiz Seni beklemekten Seni özlemekten
İnandıgın masallar birer şarkı oldular Sana imkansızlıkları unutturdular Şimdi yarım kaldılar Sen gidince Unutuldular Unutuldular.. Masamdaki resimler bir eski filme döndüler Hergün aynı sahneler İçinde kendimiz.. Küçük mutluluklar Çok eski hatıralar,içindeyiz.. Sevildiğim zamanlar birer öykü oldular Meraklı çocuklara anlatıldılar Aynı olduğu gibi Yaşandığı gibi Unutuldular.. Unutuldular.. Unutuldular.. | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:28 pm | |
| yıldızlar Gökyüzünde ne çok yıldız var biri parlak biri ürkek biri yalnız diğeri sanki burda içimizde ne çok hırsız var biri aldı beni götürdü, sonra sattı, hem de yok pahasına
Ah şu hırsızlar her gece rüyamda senin kılığında dolaşırlar Ah karanlıklar seni benden, seni dünden, seni gerçeklerden korurlar | |
| | | ejmbo_92 Admin
| Konu: Geri: pinhani Cuma Haz. 01, 2007 6:31 pm | |
| haftanın sonu cuma günleri valiz hazırlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alıp dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi
hiçbir cumartesi günüm bi türlü yetmedi asla cumartesi gece sabahla bitmedi ben seninim, gece benim sabah benim sen beni hiç düşünme, ben hep böyleyim
haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı sözleri
pazar günleri pazartesi alır beni pazar günleri elimdeki balık gibi gözlerini görürken ağlamak gibi kıymetini giderken anlamak gibi
haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı sözleri haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı günleri | |
| | | | pinhani | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|