Bu gece ağlıyorsam bir sebebi var kalbimde ilacı olmayan bir yaram var belki aşk belki ayrılık rüzgarları var ama kalbimde adı kalacak biri var...!
Bir gece daha sensız karanlığa karışıverdi ay bulutlarla bütünleşirken güneş bir başka diyarda yükseliverdi en güzel ruyalar senın olsun diye bu şiirde
Bir Çiçeğin açmak için sebepler bulduğu gibi, Yaşama dair sebepler bulmak için yaşıyorum... Eğer bir gün gelir de yaşamak için bir sebep bulamazsam; Ölmek için bir sebep bulmuşum demektir
GERÇEKTEN İNANIP SEVSEYDİN BENİ BÖYLE SABAHLARI BEKLERMİYDİM HİÇ ÇOKTAN YANIMDA OLURDUN ÇOKTAN GECE 3_5 NÖBETLERİNE DİKMEZDİN BENİ İÇİMDE BİR UMUT VUSLATA DAİR AKŞAMLARI İMZALADIM GÖZYAŞLARIMLA SENİ ARAMIYOR SENİ SORMUYORSAM BU SENDEN VAZGEÇTİM DEMEK DEİL BİEDAHA BÖYLE SEVECEK OLSAM BİR KALEMDE SİLERDİM SENİ!!!
HİÇ KİMSE İÇİN HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMADIM,çÜNKÜ KİMSE İÇİN HAYAL KURMADIM..!!
Senİ SeviyoruM DiyeN DillerE DeğiL SeniN İçiN AğlayaN GözlerE İnaN...
sev sevki kalmasın içinde bir damla gurur gururun basladığı yerde sevgi ızdırap olur
Uçurumdan düşerken tutunacak dalım olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım!!!!!!!!
gözyaşım, utangaç boynunun inciden kolyesi olsun. her damla, vefasız teninde bir veda busesi olsun.
Ay doğarken bir söğüdün ardından, Göl yüzünde sisli bir esintiyle, Akşamın göğsüne hüzün serperek, Ve yağmurdan geceye Çiçekli perdeler çekerek, Beni düşün... Beni düşün, unutma
UNUTTUM UNUTURUM DEDİM OLMADI YİNE BECEREMEDİM SENİ HER GÖRDÜĞÜNDE KÜT KÜT ATMAK ZORUNDAMIYDI KALBİM O HAKLI ASLINDA SUÇ BENİM ONA DUR DİYEMEDİM
Ayriliklar küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir.Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi...